Bingo Bonus

Hieronder hebben wij een overzicht opgenomen van de online bingo sites met de beste online bingo bonussen. Deze online bingo sites bieden deze bingo bonussen aan om spelers voor de website aan te trekken. Door deze bingo bonussen kunt u uw kansen om prijzen te winnen maximaal verdriedubbelen. Bovenaan zijn de bingo bonussen opgenomen die de beste bonusvoorwaarden hebben. Hoe lager de bingo site is opgenomen hoe minder aantrekkelijk een bingo bonus is.


TrendieBingo (200% bonus tot € 100,- / gratis € 5)
De stortingsbonus van 100% op de eerste storting bedraagt maximaal € 100 en wordt op je spelersrekening gestort na het maken van de eerste storting. Het bonusgeld bij TrendieBingo is alleen beschikbaar voor de bingospellen en kan niet worden uitgekeerd, maar het gewonnen geld wel. Zodra je van het bonusgeld voor 6 keer het bedrag loten hebt gekocht dan kun je het wel vragen uit te betalen.


Bingocams (200% bonus tot € 100,- / gratis € 5)
De stortingsbonus van 100% op de eerste storting bedraagt maximaal € 100 en wordt op je spelersrekening gestort na het maken van de eerste storting. Het bonusgeld bij Bingocams is alleen beschikbaar voor de bingospellen en kan niet worden uitgekeerd, maar het gewonnen geld wel.


Unibet Bingo (100% bonus tot € 50,- / gratis € 3)
De welkombonus van 100% op uw eerste storting, tot een maximum van € 50, wordt toegekend na het maken van een succesvolle storting. Het bingobonus geld is geld dat je kunt gebruiken in bingo en alle side games zoals de slotmachines en keno. U kunt het bonusgeld nooit opnemen, maar u kunt de winsten gemaakt met het bonusgeld vrij opnemen of overmaken.


Maria Bingo (100% bonus tot € 130,- / gratis € 3)
De welkombonus van 100% op uw eerste storting, tot een maximum van € 130 wordt toegekend na het maken van een succesvolle storting. Het Bingobonus geld is geld dat je kunt gebruiken in Bingo en alle side games zoals de slotmachines en keno. U kunt het bonusgeld nooit opnemen, maar u kunt de winsten gemaakt met het bonusgeld vrij opnemen of overmaken.


Bingo Day (200% bonus tot £ 200,-)
De welkomsbonus op de eerste storting bij Bingo Day bedraagt 200% met een maximum van £ 200. De bonus wordt toegekend op het moment dat de eerste storting succesvol is. Voor het vrijspelen van de bonus dient u 10 keer het bedrag van de bonus te hebben ingezet. Doordat het bonusgeld meteen op je spelersrekening wordt gestort kun je bij 5 keer inzetten het bonusbedrag incasseren. Gebruik hiervoor de bonuscode “bspelen”. Bekijk het voorbeeld hoe de bonuscode ingevoerd moet worden.


Party Bingo (100% bonus tot £ 100,- / gratis £ 20,-)
Bonusgeld mag alleen gebruikt worden om bingotickets te kopen en zal niet worden uitbetaald. Er is geen tijdlimiet voor het gebruiken van het bonusgeld. Voor het toegekende bonusgeld geldt een inzetvoorwaarde die 5 maal zo groot is als de storting en de bonus voordat een speler geld kan opnemen. Daarbij moet de speler tenminste $ 20 hebben gestort, voordat geld kan worden opgenomen.


123 Bingo Online (300% bonus zonder limiet – gratis $ 25)
Bonusgeld mag alleen gebruikt worden om bingotickets te kopen en kan niet worden uitbetaald. De speler kan het geld dat gewonnen is met het bonusgeld opnemen tot een maximum van $ 50. Er is geen tijdlimiet voor het gebruiken van het bonusgeld. Voor het uitbetalen van bonusgeld geldt een inzetvoorwaarde die even groot is dan de storting. Daarbij moet de speler tenminste $ 20 hebben gestort. Het uitbetalen van 123 Bingo Online is prijzig aangezien $25 betaald dient te worden voor betalingen kleiner dan $ 300.


Bingo Fabulous (100% bonus tot £ 100,- / gratis £ 20,-)
Bonusgeld mag alleen gebruikt worden om bingotickets te kopen en zal niet worden uitbetaald. Er is geen tijdlimiet voor het gebruiken van het bonusgeld. Voor het vrijspelen van het bonusgeld dienen 1,000 Loyalty Points per £ 1 bonus behaald te worden. Voor elke 10 cent aan bonuskaarten ontvangt u 1 Loyalty Point.


Bingo Flash (25% bonus zonder limiet / gratis $ 20,-)
Bonusgeld mag alleen gebruikt worden om bingokaarten te kopen en kan niet worden uitbetaald. De speler kan het geld dat gewonnen is met het bonusgeld opnemen tot een maximum van $ 50. Geld dat gewonnen is met ingezet bonusgeld kan worden opgenomen nadat is voldaan aan de inzetvoorwaarden. Voor het toegekende bonusgeld geldt een drievoudige inzetvoorwaarde voordat een speler geld dat gewonnen is met bonusgeld kan opnemen en dient de speler minimaal €20 te hebben gestort.


Posh Bingo (50% bonus tot £ 100,- / gratis £ 20)
Bonusgeld mag alleen gebruikt worden om bingokaarten te kopen en kan niet worden uitbetaald. Er is geen tijdlimiet voor het gebruiken van het bonusgeld. Voor het toegekende bonusgeld geldt een inzetvoorwaarde die 2 maal zo groot is als de storting en de bonus voordat een speler geld kan opnemen. Daarbij moet de speler tenminste £ 20 hebben gestort, voordat geld kan worden opgenomen.


Wink Bingo (200% bonus tot £ 100,- / gratis £ 15)
Bonusgeld mag alleen gebruikt worden om bingokaarten te kopen en kan niet worden uitbetaald. Er is geen tijdlimiet voor het gebruiken van het bonusgeld. Voor het toegekende bonusgeld geldt een inzetvoorwaarde die 2 maal zo groot is als de storting en de bonus voordat een speler geld kan opnemen. Daarbij moet de speler tenminste £ 20 hebben gestort, voordat geld kan worden opgenomen.


Bingolot
Bingolot biedt geen bonussen aan.